Jak získat projekt rodinného domu?

V podstatě existují tři základní cesty jak na projekt rodinného domu. Využít můžete služeb projektanta, vybrat si dům z katalogu či si najít architekta a stavbu si co nejvíce individualizovat. V Livertix pomáháme klientům již od počátku, tedy od výběru vhodného pozemku včetně konzultací postupů a s nimi dále pracujeme v rámci projektu. 
Spolupracujeme se zkušeným týmem architektů, projektantů a techniků, dokážeme skloubit i netradiční požadavky na řešení Vámi požadovaného typu bydlení.
Všechny projekty od Livertix Group obsahují souhrnnou a technickou zprávu, požární zprávu, umístění domu na parcele – situační výkres, napojení na inženýrské sítě – situační výkres, průkaz energetické náročnosti stavby, stavební výkresy – půdorysy, řezy, pohledy, krov, skladby podlah, statickou část – výztuž do překladů, průvlaků, věnců a případně stropu a schodiště, rozvody topení, elektro a zdravotechniky.
Máte zájem o stavbu rodinného domu na klíč, rekonstrukci, přístavbu nebo hodinovou výpomoc našich řemeslníků? Neváhejte nás kontaktovat!